Realistische leningen voor aankoop of verbouwing huis

Welkom bij Huislening.be, ervaren kredietkenner uit Gentbrugge. Wij verdedigen je dossier bij diverse kredietaanbieders, met een passende lening voor je aankoop of verbouwing als resultaat.

Huislening.be heeft meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van hypotheken.

Door die kennis kunnen wij je het beste advies geven over hypotheken en kredieten. We kijken samen naar je financiële situatie en wensen op gebied van woningen. Bij IMAC doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw droomhuis kunt kopen. We zijn een onafhankelijke kredietmakelaar en zijn niet gebonden aan een bank. Dit heeft veel voordelen.

1 | Lenen voor een huis

Wil je lenen voor een huis? Huislening.be screent het aanbod van uiteenlopende kredietaanbieders en selecteert de woonlening die bij je toekomstige huis en bij je financiën past. In tegenstelling tot de grootbanken, kunnen we je een lening voor je huis aanbieden die tot 100% van het aankoopbedrag gaat. Ook met weinig eigen inbreng, maken we het kopen van een woning mogelijk.

Lenen voor de aankoop van een huis? Lenen voor het bouwen van een huis?

2 | Lenen voor verbouwing

Je droomwoning realiseren, doe je niet gratis. Huislening.be geeft je de financiële middelen voor het uitrollen van je renovatieplannen. We gidsen je naar een lening voor verbouwing, mét ademruimte.

Lenen voor je verbouwing, groot of klein?

3 | Lenen voor nieuwbouw

Kiezen voor nieuwbouw brengt naast een splinternieuwe woonst ook een verplichte btw-betaling met zich mee. Huislening.be verdedigt je dossier bij diverse kredietaanbieders en zorgt ervoor dat je ook de btw op nieuwbouw in je woonlening kwijt kan.

Wil je lenen voor nieuwbouw in Gentbrugge en omstreken?

Contacteer ons

Voor meer informatie of om onze diensten aan te vragen.

Contact

Hoe eigenaar worden, handige tips, mogelijkheden, laatste wijzigingen...

Wij helpen graag ! Laat hier je mailadres achter en ontvang een volledig vrijblijvende mail!