Lenen wordt duurder, banken strenger voor woonkredieten

De Nationale Bank vindt dat banken voorzichtiger moeten zijn bij het toekennen van hypothecaire leningen, en legt daarom een aantal richtlijnen vast. U zal in principe al wat spaargeld opzij moeten hebben staan om een woning te kunnen kopen en hiervoor een lening af te sluiten.

Wij als kredietmakelaar hebben dan weer als voordeel dat we niet gebonden zijn aan één specifieke bank maar dat we kunnen putten uit een aanbod van 15 instellingen en banken. We kunnen dus uw dossier aan meerdere spelers aanbieden en zo tot de beste oplossing komen voor uw woonkrediet of huislening. Banken mogen slechts nog een beperkt aantal dossiers boven de 90 % van de aankoopprijs van een huis toekennen. Voor particuliere ontleners is het nu moeilijker geworden om nog te weten waar dit nog mogelijk is. Een kredietmakelaar heeft via zijn contacten wel die mogelijkheid, en laat de klant daarvan genieten.

Wij vragen geen kosten voor deze service, en geven een volledige transparantie in onze manier van werken die zorgt voor een sterke band met onze cliënten en een belangrijk wederzijds vertrouwen.

0
Feed

Schrijf een reactie